Luděk Tvrdý

Kontaktujte herce
Dovednosti
  • řidičský průkaz
  • bojová umění
  • inline
  • jízda na koni
  • jízda na motorce
  • lezení na stěně
  • lyže
  • pingpong
  • společenské tance
  • šerm
Jazyky
  • čeština
  • slovenština
  • angličtina
  • polština
Biografie

Herectví – lektoři:

Eva Ventrubová (JAMU), Ivo Consi, Viktória Rampal Dzurenko (FAMU), Kristýna Budišová (DAMU)

Filmografie:

Manipulace- celovečerní film, 2024

Cool Girl – celovečerní film, 2023
Mama na prenájom – tel. seriál, 2023
ZOO – tel. seriál, 2023
Ordinace v růžové zahradě – tel. seriál, 2023
Zbojník – celovečerní film, 2022
Rýhy minulosti – st. film, 2022
Ztroskotanci a samozvanci – st. film, 2020
Modrý kód – tel. seriál, 2020
Coming Back – english pilot, 2020
Zaklínač/Lov– internet. seriál, 2020
Dračí prsten – internet. seriál, 2019
Labyrint III – tel. seriál, 2018
Marie Terezie I – tel. film, 2017